3F Superligaen

Officielt: Vejle Boldklub henter ghanesisk midtbanespiller

Vejle Boldklub har underskrevet en lejeaftale med den ghanesiske midtbanespiller Ebenezer Ofori, der er hentet i den svenske topklub AIK Stockholm. Lejeaftalen gælder for hele forårssæsonen.

Vejle Boldklub har hentet Ebenezer Ofori til Superligaen fra svenske AIK Stockholm.
Vejle Boldklub har endnu engang hentet forstærkninger til truppen forud for forårssæsonen i Superligaen. Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub er i fuld færd med at hente forstærkninger til truppen, inden forårssæsonen og kampen om overlevelse i Superligaen går i gang.

Således bekræfter Vejle Boldklub på sin hjemmeside torsdag, at man har hentet den ghanesiske midtbanespiller Ebenezer Ofori på en lejeaftale sæsonen ud.

Ebenezer Ofori kommer til Vejle Boldklub fra AIK Stockholm. Den 26-årige ghaneser har mere end 100 kampe med i bagagen fra den bedste svenske række, og har samtidig spillet 47 kampe i den bedste amerikanske række, MLS.

Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub, udtaler i forbindelse med aftalen:

– Ofori er en spiller, der både er fysisk stærk, dominerer midtbanen, og som er god på bolden. Det er en spiller, der trods fine adresser stadigvæk har et stort potentiale, og det tror jeg på, Vejle Boldklub kan forløse.

– Samtidig er vi stolte over, at spilleren har valgt os. Vi har fremlagt klubbens projekt, der i første omgang handler om overlevelse, og det tror Ofori på.

Sportschefen fortæller videre, at Vejle Boldklub har sikret sig en forkøbsret på Ebenezer Ofori, således opholdet kan gøres permanent, hvis de to parter indfrier forventningerne til hinanden.

Læs også: Officielt: Vejle henter ny keeper

Læs også: Officielt: Vejle henter tidligere LaLiga-spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P