3F Superligaen

Officielt: Vejle henter ny keeper

Vejle Boldklub præsenterede onsdag eftermiddag den svenske målmand Lucas Hägg Johansson som ny spiller i klubben. 

Lucas Hägg Johansson er skiftet fra svenske Kalmar FF til Vejle Boldklub.
Lucas Hägg Johansson er skiftet fra svenske Kalmar FF til Vejle Boldklub. Foto: Vejle Boldklub.

27-årige Lucas Hägg Johansson skifter til Vejle Boldklub på en fri transfer, efter hans kontrakt med svenske Kalmar FF havde udløb ved årsskiftet.

Den svenske keeper fortæller i forbindelse med skiftet, at der var flere bejlere, men at han har valgt at gå efter det projekt, der føltes mest rigtigt – Vejle Boldklub.

– Jeg lod min kontrakt løbe ud i Kalmar FF, fordi jeg ønskede at prøve kræfter med en ny liga. Der har været stor interesse for mig, men jeg er gået mere efter det rigtige projekt og de rigtige muligheder end økonomien alene, siger han ifølge Vejle Boldklubs hjemmeside.

– Vejle Boldklub bød sig tidligt til og har vist stor interesse for mig samt indsigt i mine kvaliteter. Det er vigtigt for mig, at når jeg skifter fra en klub, hvor jeg har spillet i seks sæsoner og har haft en nøglerolle, at min næste klub er en, der ser mine kvaliteter, tror på det, jeg kan bringe til bordet, og som har en langsigtet plan, siger han.

Lucas Hägg Johansson fortæller videre, at han glæder sig enormt meget til at spille på Vejle Stadion, hvor ser frem til at bidrage til klubbens mission om at blive i Superligaen. 

Læs også: Officielt: Vejle henter tidligere LaLiga-spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P