3F Superligaen

Niels Frederiksen om fremtiden: Ingen karriereplanlægning

Niels Frederiksen har haft en glimrende indvirkning på Brøndby IF, men hvis snakken falder på trænerens egen fremtid, ønsker han ikke at udtale sig.

Niels Frederiksen ønsker ikke at diskutere sin fremtid.
Niels Frederiksen vandt Superligaen med Brøndby IF sidste sæson. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Niels Frederiksen blev ansat i Brøndby IF som afløser for Alexander Zorniger i 2019, og i sidste sæson formåede han det, ingen har formået siden 2005.

Han førte Brøndby IF til mesterskabet, og fortsætter i denne sæson med at lægge sig til i toppen af den danske Superliga.

Med så flotte resultater i bagagen kunne man forestille sig at Niels Frederiksen har gjort sig bemærket uden for landets grænser. Det er dog ikke noget Frederiksen selv ønsker at forholde sig til, da bold.dk interviewer ham.

– Jeg vil godt udtale mig om alle mulige andre, men jeg vil aldrig udtale mig om mig selv på den konto. Det gør jeg aldrig. Af respekt for alt kommenterer jeg aldrig på den slags ting. Jeg har en aftale her, som løber halvandet år endnu, siger Niels Frederiksen.

Læs også:
Viborg-profil ærgrer sig over makker-exit: En del af fodbold
Ihler om AGF-fremtid: Jeg sparker den ind, når jeg får chancen

Hvad end man er spiller eller træner, går de fleste rundt med forhåbninger om at træde et skridt op ad rangstigen, men også den snak lægger træneren låg på.

– Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg er ikke så meget til de der karriereplanlægninger, for der er alt for meget, der afgøres af tilfældigheder i den her branche, siger Frederiksen inden han svarer på, om han kan se sig selv i Brøndby i flere år fremover.

– Ja, det vil jeg ikke udelukke. Det kunne jeg da sådan set godt, afslutter Niels Frederiksen.

Brøndby IF ligger i øjeblikket på 3. pladsen i Superligaen med fem point op til førstepladsen, FC Midtjylland.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Riddersholm om Onuachu-genforening i Genk: Jeg har aldrig tvivlet på ham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P