Europæisk Fodbold

Riddersholm om Onuachu-genforening i Genk: Jeg har aldrig tvivlet på ham

Glen Riddersholm er blevet genforenet med Paul Onuachu i KRC Genk, som han tidligere har været cheftræner for i FC Midtjylland. Det er en spiller, som han glæder sig meget over, at disponere over igen.

Glen Riddersholm er glad for genforeningen med Paul Onuachu i KRC Genk
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm var tilbage i 2014/15-sæsonen med til at bringe Paul Onuachu ind på førsteholdet i FC Midtjylland, hvor den lange nigerianer skulle få sit helt store gennembrud. Nu fortæller den assisterende træner i KRC Genk om gensynsglæden med Onuachu i den belgiske storklub.

– Det er jo bare fedt. Jeg gav ham debut i Superligaen, og har aldrig rigtig tvivlet på ham sidenhen med de spidskompetencer, han har. At se den udvikling han har gennemgået siden tiden i Midtjylland, det er helt vildt, siger Glen Riddersholm til campo.dk og tilføjer:

– At have fulgt ham siden han var ung knægt – og så se ham vokse sig til en voksen mand i dag med de store kvaliteter på banen, det er stort, afslutter han til campo.dk, og glæder sig over genforeningen med angriberen, der netop har vundet ‘Golden Shoe’ prisen i Jupiler League.

Læs også: Tidligere FCM-angriber er årets spiller i Belgien

En rørt Onuachu siger tak
Den 27-årige Paul Onuachu blev nemlig kåret til årets spiller i Belgien i går, efter en sæson med hele 34 scoringer. Du kan se videoen, hvor den nyslåede vinder af ‘Golden Shoe’, Paul Onuachu, holder sin takketale for spillere og trænere i KRC Genk.

Den lange angriber skulle have været med sit nigerianske landshold til African Nations Cup i Cameroun, men en skade holder ham ude af truppen.

Læs også:
INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm
African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P