1 min læsningMedie: Wass træffer kontroversiel beslutning i jagten på transfer

Daniel Wass har onsdag ifølge flere medier fået nej fra Valencia til at skifte til storklubben Atletico Madrid. Men danskeren meldes klar på at nægte at spille for sin klub, hvis ikke et skifte går igennem nu.

1 min læsning
Daniel Wass vil gerne skifte fra Valencia til Atletico Madrid.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis ikke Daniel Wass får lov til at skifte til Atletico Madrid i dette transfervindue, nægter han at spille for Valencia, indtil kontrakten udløber til sommer. Det mener det spanske medie AS at vide.

Den danske landsholdsspiller skulle angiveligt være enig med Atletico Madrid om en kontrakt, der gælder indtil 2023 med en option på yderligere et år. Samtidig har hovedstadsklubben tilbudt Valencia et transferbeløb på omkring 7,5 millioner kroner for Wass ved et øjeblikkeligt skifte.

Daniel Wass er i Atletico Madrid udset som erstatning for Kieran Trippier, der netop er skiftet til Newcastle United. Men som campo.dk skrev om tidligere i dag, har danskerens arbejdsgiver sat foden ned og vil ikke sælge Wass til Atletico trods kontraktudløbet om et halvt års tid.

Om Daniel Wass spiller for Valencia, når de onsdag skal spille ottendedelsfinale i Copa del Rey ude mod Atlético Baleares fra den tredjebedste række, må tiden vise. Ellers spiller Atletico Madrid torsdag semifinale i den spanske Supercup hjemme mod Athletic Bilbao.

Læs også: Medie: Wass får ikke lov til Atletico-skifte

Timeline

Notifications

Notifikationer