3F Superligaen

AaB jagter ny cheftræner: Vi har fire navne

Onsdag kom det frem, at AaB's cheftræner Marti Cifuentes forlader klubben til fordel for Hammarby, og klubben er derfor i færd med at finde en erstatning.

Marti Cifuentes er snart fortid i AaB, der nu skal finde en ny træner.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB’s sportschef har nok at se til. Med offentliggørelsen af den nu tidligere cheftræners skifte til Hammarby onsdag, skal Inge André og AaB nu finder en ny cheftræner.

Det har dog ikke været nogen hemmelighed, at Marti Cifuentes har været en emne i andre klubber. Derfor har AaB også haft noget tid, til at gøre sig nogle tanker om den kommende cheftræner i klubben.

– Vi har fire aktuelle navne, som vi har snævret feltet ind til. Jeg vil helst ikke nævne flere konkrete navne, fordi det kan skabe nogle problemer både for os, den pågældende træner og hans nuværende klub, og det ønsker vi ikke at bidrage til, siger Inge André Olsen i et interview til Nordjyske.

AaB har allerede været i dialog med Thomas Thomasberg fra Randers FC, hvilket begge klubber har bekræftet.

Datoen for Marti Cifuentes skifte væk fra AaB hedder lige nu den 1. marts, og klubben har derfor stadig god tid til at finde en erstatning. Cifuentes håber dog, at skiftet kommer til at finde sted før.

Læs også: Officielt: AaB sælger Cifuentes

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P