Dansk Fodbold

Spillerforeningen kritiserer UEFA for Eriksen-håndtering: Det er grotesk

Den danske spillerforening er stærkt utilfreds med UEFA's håndtering af situationen med Christian Eriksens kollaps under EM. Et halvt år efter hændelsen er der stadig ikke lavet regler for fremgangsmåden ved fremtidige hændelser lignende den i Parken.

Spillerforeningen kritiserer UEFA fpr manglende handling ovenpå Christian Eriksens kollaps under EM i sommers
Spillerforeningen er ikke tilfredse med UEFA's passive tilgang til at få lavet regler, der kan træde i kraft, hvis episoder som Christian Eriksens kollaps under sommerens EM, skulle ske i fremtiden. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Da Christian Eriksen faldt om på banen under EM-kampen mod Finland i sommers, blev de to landshold nødt til efterfølgende at spille kampen færdig. Men til trods for stærk kritik af håndteringen har UEFA fortsat ikke lavet regler ved eventuelle lignende hændelser i fremtiden. Grotesk, siger direktøren for den danske spillerforening, Michael Sahl, til eb.dk.

– Vi havde en klar aftale med UEFA om at få set på det her, så vi ikke havner i en lignende situation en anden gang, hvis en spiller falder om på banen, siger han til eb.dk.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Direktøren fortæller, at den europæiske spillerforening, FIFPRO, har rykket UEFA for at tage affære på spørgsmålet. Men til trods for, at der er gået et halvt år siden episoden, er der endnu ikke sket regel-ændringer på området fra UEFA’s side.

– Det er grotesk, at UEFA – oven på episoden med Christian Eriksen – ikke tænker mere på spillernes helbred. Vi er nødt til at lære af den slags ting. Derfor vil det mest naturlige være at lave en protokol for, hvis man havner i en tilsvarende situation på et andet tidspunkt, siger Michael Sahl til eb.dk.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P