1 min læsningMedie: Wass får ikke lov til Atletico-skifte

Daniel Wass er blevet rygtet til storklubben Atletico Madrid. Nu har hans klub, Valencia CF, angiveligt vendt tommelen ned for et skifte i januars transfervindue.

1 min læsning
Daniel Wass får ikke lov til at skifte til Atletico Madrid
Daniel Wass ryger angiveligt ikke til Atletico Madrid i januar-transfervinduet. Foto: REUTERS/Susana Vera
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er cheftræner José Bordalas, der insisterer på, at Valencia beholder Daniel Wass, som har gjort det fremragende i sin tid i klubben. Klubbens beslutning om at holde på danskeren skete på et møde onsdag. Det skriver det spanske medie Eldesmarque.

Den 32-årige danske landsholdsspiller er blevet tilbudt en kontraktforlængelse af Valencia, som han har takket nej tak til. Derfor ventes det, at han senest skifter væk til sommer, hvor den nuværende kontrakt med Valencia udløber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rygter har også sendt Daniel Wass til Superligaen og Brøndby IF, hvor han startede karrieren i sin tid. Selvom kontrakten med Valencia som nævnt først udløber til sommer, kan han allerede nu tale kontrakt med interesserede klubber.

Læs også: Medie: Wass-handlen er tæt på at gå igennem

Timeline

Notifications

Notifikationer