LaLiga

Medie: Wass-handlen er tæt på at gå igennem

32-årige Daniel Wass har kontraktudløb i Valencia til sommer, og derfor har danskeren nu mulighed for frit at forhandle med nye klubber. Den spanske avis AS mener at vide, at de forsvarende spanske mestre fra Atletico Madrid allerede i januar vil udnytte danskerens situation.

Daniel Wass Atletico Madrid Valencia transfer
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Atletico Madrid mangler en højreback, efter de i sidste uge solgte Kieran Trippier til Newcastle.

Nu lader Diego Simeones spanske mestre dog til at have fundet afløseren, og de har kigget mod Danmark – eller rettere mod Valencia, for det er nemlig her, Daniel Wass i øjeblikket er kontraktligt forpligtet.

Den 32-årige dansker er gået ind i sit sidste halve år i Valencia, og dermed har Atletico Madrid mulighed for allerede nu at sikre danskeren kvit og frit fra sommeren 2022. Den spanske avis AS mener dog at vide, at de forsvarende spanske mestre ikke kan vente så længe, og allerede i det nuværende transfervindue vil sikre sig, at danskeren flytter til den spanske hovedstad.

Læs også: Spansk avis hylder Wass – har spillet 95,4% af kampene i fire år

Det betyder, at de er nødt til at betale Valencia, men det skulle de altså være villige til. 7,5 millioner danske kroner menes klubberne at kunne enes om, og AS melder, at handlen allerede er ganske fremskreden.

Ifølge avisen skulle Diego Simeone længe have været en stor beundrer af Daniel Wass, og af flere omgange skulle han have forsøgt at sikre sig danskerens underskrift.

Atletico Madrid skulle oven i købet have ganske travlt med at lukke handlen, så den kommende uge bliver ifølge AS altafgørende for, om handlen bliver en realitet eller ej.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P