3F Superligaen

Medie: AGF og AaB interesserede i FCN-rekordmager

FC Nordsjællands Tochi Chukwuani ser ud til at være fortid i klubben inden længe. AGF og AaB meldes interesserede i at overtage den centrale midtbanespiller.

FCN's Tochi Chukwuani kan være på vej til enten AGF eller AaB
Tochi Chukwuani (i midten, red.) har ikke fået spilletid for FC Nordsjælland i denne sæson og ser ud til snart at være fortid i klubben. Foto: fcn.dk
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I en alder af blot 16 og et halvt år fik Tochi Chukwuani som den yngste FCN-spiller nogensinde debut i Superligaen den 22. september 2019. Nu er midtbanespilleren, der også har været anfører på det danske U17- og U19-landshold, blevet 18 år, og karrieren ser ud til at være stagneret i FC Nordsjælland. AGF og AaB meldes interesserede i at overtage.

Ifølge eb.dk bliver kontrakten med Chukwuani, der udløber til sommer, ikke forlænget i FC Nordsjælland. Men der meldes interesse fra andre Superligaklubber. Ifølge mediet skulle AGF og AaB være interesserede i at hente Chukwuani til og derigennem hjælpe midtbanespillerens karriere tilbage på sporet.

Det unge talent har slet ikke fået spilletid for FC Nordsjællands Superligamandskab denne sæson. I alt er det dog blevet til 35 kampe for klubben.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P