3F Superligaen

Medie: 1. divisionshold jagter BIF-keeper

FC Helsingør er angiveligt på jagt efter Thomas Mikkelsen fra Brøndby IF. Klubben har dog også en anden superligamålmand på blokken.

Thomas Mikkelsen er angiveligt et varmt navn i FC Helsingør
Thomas Mikkelsen er angiveligt et varmt navn i FC Helsingør. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Helsingør har gang i en fremragende sæson i NordicBet Ligaen, hvor holdet overvintrer på en førstepladsen og dermed har kurs på Superligaen.

Vinteren har dog budt på to markante stop i klubben, da både topscorer Sebastian Czajkowski og den sikre sidste skanse Kevin Stuhr Ellegaard begge har valgt at indstille deres karrierer.

Derfor er klubben på jagt efter erstatninger og til posten som ny målmand i klubben, har FC Helsingør angiveligt udset sig Brøndbys Thomas Mikkelsen eller AaB’s Andreas Hansen. I hvert fald skulle parterne have været i dialog med hinanden. Det erfarer bold.dk i hvert fald.

I Helsingør vil cheftræner Morten Eskesen dog ikke konkret kommentere på, hvorvidt klubben har været i dialog med de to keepere, men vælger i stedet at kalde dem gode og bringer desuden selv endnu et navn i spil.

Jeg synes, han er en rigtig god målmand (Thomas Mikkelsen, red.). Så det ville han absolut være. Det ville Andreas Hansen dog også, og det ville Sten Grytebust også. Der er mange dygtige målmænd, der kunne være interessante for os, siger Eskesen således til bold.dk.

Læs også:
Medie: VFF-profil på blokken i Brøndby

38-årige Thomas Mikkelsen har i denne sæson fået tre kampe for Brøndby i Superligaen og en enkel kamp i Europa League. Dette i en periode, hvor klubbens normale førstevalg, Mads Hermansen, var ude med en skade.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P