3F Superligaen

Medie: VFF-profil på blokken i Brøndby

Både Brøndby og Randers FC viser angiveligt interesse for Viborg FF’s 22-årige midterforsvarer Lars Kramer, der har kontraktudløb hos de grønblusede jyder til sommer.

Lars Kramer Viborg FF Brøndby IF Randers FC SUperliga
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter tre år i Viborg FF går turen snart videre for 22-årige Lars Kramer.

Den hollandske midterforsvarer har nemlig kontraktudløb denne sommer, og dermed kan han allerede nu forhandle med interesserede klubber, der dog skal betale en overgangssum til Viborg FF, hvis ikke de kan vente med at tilknytte Kramer til til sommer.

En af de klubber, der angiveligt skulle være interesserede i den tidligere FC Groningen-spiller er Brøndby IF, der ifølge Tipsbladet holder et vågent øje med den unge hollænders situation i Viborg.

Læs også: Viborg vandt første testkamp i det nye år

Også Randers FC skulle ifølge mediet have rette kikkerten mod lokalrivalerne mod vest.

Lars Kramer har haft en fin halvsæson i Superligaen, hvor han har været en fast bestanddel af Viborgs forsvarskæde, men han har selv afvist at forlænge med sin nuværende klub, og i sidste uge fortalte han også, at et skifte til en anden dansk klub kunne blive aktuelt.

– Jeg har haft en rigtig god sæson i Superligaen, og jeg føler mig klar til niveauet i de største klubber i Danmark. Samtidig kan jeg lide landet og føler mig hjemme her i Danmark, som føles meget som Holland, så jeg er helt sikkert åben for at finde en anden og større klub i Danmark, sagde Kramer til bold.dk.

Lars Kramer har spillet fuld tid i 14 af Viborgs første 17 kampe i denne sæsons Superliga. I to kampe har han siddet ude med karantæne, og det må en eventuel ny klub også leve med, at han gør fra starten af 2022.01.11

Kramer sluttede nemlig sæsonen af med et direkte rødt kort allerede efter 29 minutter, da Viborg spillede 1-1 med SønderjyskE. Dermed fik den 22-årige hollænder rødt kort i begge sine to seneste superligakampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P