1 min læsningThomas Frank om dansker: Han minder mig om Kanté

Brentfords danske manager, Thomas Frank, fortæller, at han ser ligheder mellem N'Golo Kanté og en af sine egne danske spillere.

1 min læsning
Thomas Frank er ude med store roser til sin danske spiller Mads Bidstrup, hvor han sammenligner ham med N'Golo Kanté.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.

Brentford slog lørdag eftermiddag Port Vale fra League Two med 1-4 i den engelske FA Cup. En af de spillere, som var med til at sikre London-klubben sejren var danske Mads Bidstrup, der for en sjælden gangs skyld var med fra start for Brentford.

Læs også: FA Cup: Se lodtrækningen her

Efter kampen var hans manager, Thomas Frank, ude og sammenligne midtbanespilleren med en stor fransk stjerne.

– En af Mads Bidstrups styrker er, at han har så stor en motor. Han minder mig lidt om N’Golo Kanté i Chelsea, og det er selvfølgelig en meget stor sammenligning. Hans evner til at presse og dække så mange meter over hele banen er fantastisk, og den acceleration han har, når han går forbi spillere, synes jeg er virkelig god i presspillet.

– Han skal bare have en masse erfaring. Han blev fanget et par gange, men når han driver bolden forbi spillerne og derefter spiller den videre, det gør han rigtig godt, siger Thomas Frank på Brentfords officielle hjemmeside.

Læs også: Ny kamp udsat i Premier League

Brentfords næste kamp er tirsdag den 11. januar, når de på udebane møder Southampton i den engelske Premier League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P