1 min læsningNy kamp udsat i Premier League

Kampen mellem Leicester og Everton, der skulle spilles tirsdag den 11. januar er blevet udsat på grund af flere corona-tilfælde.

1 min læsning
Premier League-kampen mellem Everton og Leicester City er blevet udsat på grund af spillere med Covid-19, skader og Africa Nations Cup.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

Tirsdag aften skulle Everton hjemme på Goodison Park have mødt Kasper Schmeichel og Leicester City i den engelske Premier League.

Det opgør må både spillere og fans dog vente lidt med, da kampen er blevet udsat. Det skriver Premier League søndag aften på deres officielle Twitter-profil.

Leicester havde op til kampen indgivet en ansøgning om at få udsat kampen, da de lider under, at mange af deres spillere er testet positive for Covid-19, er afsted til Africa Nations Cup eller er skadet.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Ifølge en officiel melding på Premier Leagues hjemmeside skulle det dreje sig om 13 spillere og en enkelt målmand, som Leicester måtte undvære, hvis kampen skulle være blevet spillet.

En anden kamp, der stadig bliver spillet tirsdag den 11. januar, er opgøret mellem Southampton og Brentford, som starter klokken 20.45.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P