Premier League

United må væbne sig med tålmodighed: Pogba beslutter sig først til sommer

Paul Pogba ventes først at beslutte sig til sommer, om han vil acceptere eller afvise det kontraktudspil, som Manchester United tilbød ham i sommers.

Paul Pogba kan være på vej videre fra Manchester United, men træffer angiveligt først en beslutning til sommer
Paul Pogba kan være på vej videre fra Manchester United, men træffer angiveligt først en beslutning til sommer. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Paul Pogba har kontraktudløb med Manchester United til sommer og kan derfor frit snakke med andre klubber allerede nu. Det er da ikke fordi, at hans nuværende arbejdsgiver ikke ønsker at forlænge samarbejdet, da de allerede i sommers skulle have tilbudt franskmanden en kontraktforlængelse.

Nu melder Sky Sports dog, at Paul Pogba først har tænkt sig at tage en endegyldig beslutning til sommer, om hvorvidt han vil forlænge sit ophold i Manchester eller om han vil tage videre i karrieren.

Skulle Manchester United se Paul Pogba tage sidstnævnte beslutning, så er det altså anden gang, at de må lade den franske superstjerne gå uden at få en transfersum for ham. Således skiftede han i sommeren 2012 transferfrit til Juventus, da han også dengang havde kontraktudløb med Premier League-klubben.

Læs også:
Portræt: Christiano Ronaldo – Rekordindehaveren fra det portugisiske øhav

Paul Pogba har over to omgange spillet 146 kampe i Premier League, hvor det indtil videre er blevet til 28 scoringer og 39 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P