CHOK: Newcastle ekspederes ud af FA Cuppen af miniput

Newcastle tog lørdag eftermiddag imod upåagtede Cambridge United til en kamp, der burde være en walkover for Eddie Howe og co. Sådan skulle det ikke gå.

Cambridge United skabte pokalsensationen mod Newcastle

Tilskuerne på St. James Park var vidner til noget af en overraskelse, da Cambridge United sendte Newcastle ud af FA Cuppen.

Efter en første halvleg uden mål lød et lettelsens suk i starten af anden halvleg. Newcastle havde bolden i mål, men målet blev kort efter annulleret for offside. Forløsningen var afblæst og chokket lurede.

Efter 60 minutter kom chokket. Cambridge bragte sig på 1-0 ved Joe Ironside, og overraskelsen var meget tæt på.

I de afsluttende fem minutter pressede Newcastle på, men en heroisk indsats fra Cambridge-forsvaret og særligt målmand, Mitov, sørgede for, at Newcastles nederlag blev en realitet.

Dermed må Newcastle-manager, Eddie Howe konstatere, at Ironside fra Cambridge ‘støbte’ pokalsensationen, der sender hans Newcastle hold ud i mørket.

Siden Eddie Howe overtog ansvaret for ‘Toon Army’, har han kun hentet én sejr i ni kampe.