AC-scoring da Chelsea udspillede Chesterfield med 5-1

De danske landsholdsspiller Andreas Christensen scorede til 4-0, da Chelsea lørdag aften vandt sikker med 5-1 over miniputten Chesterfield.

Andreas Christensen scorede for Chelsea i FA Cuppen mod Chesterfield

Chelsea er sikkert videre i FA Cuppen efter en solid 5-1 sejr mod Chesterfield i 3.runde.

Holdet fra den femtebedste række National League var chanceløse gennem alle 90 minutter. Efter tre scoringer på de første 20 minutter af Chelsea ved Timo Werner, Hudson-Odoi og Romelu Lukaku, blev det så den danske landsholdsspiller Andreas Christensens tur.

AC startede på banen for Chelsea, og før pausen headede han køligt bolden henover gæsternes målmand på en returbold, så Chelsea førte 4-0 ved pausen.

Med seks scoringer var der mange grunde til at juble på Stamford Bridge lørdag aften, og selvom Hakim Ziyech havde bragt Chelsea foran 5-0, var den vigtigste jubel, da Chesterfield fik reduceret til 5-1 efter 80 spilleminutter.

Asante fik et stort øjeblik i karrieren, da han sparkede bolden i nettet, og Chesterfield kan rejse hjem med en scoring samt en fodboldlektion i bagagen.

Chelsea kan se frem til lodtrækning søndag aften – de er videre til 4.runde af FA Cuppen.