Premier League

Aston Villa har købsoption på Coutinho – så meget koster han

Aston Villa er i gang med sin bare anden sæson i Premier League, efter klubben tilbragte tre sæsoner i The Championship, og nu har de netop hentet den tidligere Liverpool-profil Philippe Coutinho i selveste FC Barcelona. Birmingham-klubben har endda sikret sig en købsoption på brasilianeren, der dog ikke bliver billig.

Philippe Coutinho Premier League Aston Villa FC Barcelona Steven Gerrard
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis man i januar 2018 havde sagt, at Philippe Coutinho fire år senere ville vende tilbage til Premier League, ville de fleste formentlig have gættet på en tilbagekomst til Liverpool og Anfield.

Havde man ved samme lejlighed forklaret, at det var Aston Villa, der havde sikret sig brasilianerens underskrift, havde man sikkert fået et grin og mistro med på vejen.

Det er ikke desto mindre Aston Villa, der har sikret sig den brasilianske midtbanespiller på en lejeaftale frem til sommer, og Birmingham-klubben, som i januar 2018 fristede en tilværelse i midten af The Championship, har tilmed sikret sig en købsoption på Coutinho.

Læs også: Officielt: Coutinho returnerer til Premier League med klausul

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano skal Aston Villa punge op med 40 millioner euro svarende til lige knapt 300 millioner kroner, hvis de skal sikre sig, at Coutinho også er at finde i Birmingham efter sommerferien.

Den normalt velinformerede Fabrizio Romano skriver desuden, at Aston Villa betaler omkring 65 procent af Coutinhos løn frem til sommerferien, mens FC Barcelona altså selv må betale 35 procent.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P