Getafe sejrede efter amatøragtig forsvarsspil hos tamme Real Madrid

Det blev en sløj start på 2022 for Real Madrid. Både spil og resultat vil kongeklubben ikke være tilfredse med, i kampen hvor Getafe fortjent fightede sig til alle tre point.

Getafes Enes Unal med sin scoring mod Real Madrid

Getafe sikrede sig en af de gode sejre, da de i lokalopgøret mod Real Madrid besejrede Los Blancos med 1-0.

Sejrsmålet faldt efter kun ni minutters spil, da Enes Unal udnyttede et vaskeægte forsvarskiks af Real Madrids midterforsvarer Militao.

Real Madrid havde flere chancer for at komme tilbage i kampen, men de blev aldrig farlige nok.

Getafe havde kun bolden 27% af tiden men fik alligevel fortjent nok en sejr mod storebroderen fra Real.

Kampens spiller: Enes Unal, Getafe

Real Madrid var ikke rigtig mødt op til lokalopgøret mod Getafe på Coliseum Alfonso Perez stadion i Madrid. I hvert fald ikke holdets brasilianske forsvarsspiller, Eder Militao.

Efter ni minutters spil sløsede han med for mange berøringer i eget straffesparksfelt, hvilket tyrkiske Enes Unal straffede med en bolderobring og efterfølgende udplacering af målmand Courtois.

Real Madrid havde blandt andet et skud på overliggeren samt meget spil rundt om Getafes straffesparksfelt men leverede for dårlige indlæg og manglende skarphed i kampens 96 spillede minutter.

De afslutninger Real Madrid kom frem til, tog Getafe-målmand David Soria sig sikkert af, og Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, vil ikke være tilfreds med dagens indsats.

Han kan dog glæde sig over, at holdet stadig fører LaLiga med otte point ned til Sevilla, der først spiller mandag aften på udebane mod Cádiz.

Getafe indtager nu med de tre point en plads over nedrykningsstregen.