International Fodbold

Vildt karriereskifte: Tidligere Real Madrid-profil er blevet fisker

Et noget usædvanlig karriereskifte er sket for den tidligere Real Madrid-spiller Fabio Coentrao, der har skiftet fodboldkarrieren ud med livet som fisker.

Fabio Coentrao har skiftet fodbolden ud med fiskeri
Fabio Coentrao har skiftet branche, efter han stoppede karrieren. Foto: Addesolen/WikiCommons

Mange fodboldspillere har i løbet af deres karriere skulle svare på, hvad de vil lave, når deres fodboldkarriere engang går på hæld. Jobs som sportdirektør, træner, agent og fodboldekspert er almindelige titler, som mange fodboldspillere påtager sig når karrieren er slut. Men sådan er det ikke for alle.

De fleste fodboldfans husker nok portugisiske Fabio Coentrao, der i perioden 2011 – 2018 var ejet af mægtige Real Madrid, hvor han sågar var en fast del af startopstillingen i dele af sit ophold hos Los Blancos. I dag har Coentrao dog lagt fodboldstøvlerne på hylden og påtaget sig en helt ny rolle i en særdeles anderledes verden en fodboldens.

Læs også: Chok i Chelsea: Lukaku utilfreds

Den tidligere Real Madrid-spiller er nemlig blev fisker efter han denne sommer forlod portugisiske Rio Ave. Fabio Coentrao er dog langt fra den eneste i hans familie, som er gået havets vej, når det drejer sig om at arbejde. Ifølge The Daily Star, så er det et erhverv, som flere af Coentraos familiemedlemmer også har beskæftiget sig med.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Hovedpersonen selv skammer sig dog ikke over jobbet, hvilket han mener, andre heller ikke burde.

– Livet på havet er ikke noget at skamme sig over, som mange mennesker faktisk tror.

– Det er et arbejde ligesom alle andre, men også meget mere end det. Havet er smukt, og vi har brug for det. Der er folk, som arbejder på det, og professionen burde få lige så meget respekt, som alle andre, siger Fabio Coentrao ifølge The Daily Star.

Foto: Dailystar.co.uk – Empower brands community

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I løbet af sin fodboldkarriere nåede Fabio Coentrao af vinde 13 trofæer, hvor han blandt andet vandt to LaLiga-mesterskaber og to Champions League-pokaler i Real Madrid.

Læs også: Medie: Barcas Dembele har lavet aftale med storklub

Selvom portugiseren først lige er gået på fodboldpension, så har passionen for både og havet altid været der.

– Folk som elsker havet, og som gerne vil opleve det, skal følge deres ønske.

– Det er også et job for fremtiden. Min far havde en båd, som han plejede at fiske på, og jeg tog altid afsted med ham, da jeg var barn. Mit liv var havet. Havet og at fiske.

– Jeg vidste jo selvfølgelig godt, at fodboldkarrieren en dag ville stoppe, og at jeg derfor var nødt til at finde en ny vej i livet. Den glæde finder jeg på den her båd, og det her er livet, som jeg gerne vil leve, afslutter Fabio Coentrao.

Den tidligere Real Madrid-spiller nåede at spille 52 kampe for det portugisiske landshold, hvor han scorede fem mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P