1 min læsningGlad Evander: FC Midtjylland er mit hjem

FC Midtjylland har netop offentliggjort, at man har forlænget aftalen med Evander. Noget der glæder hovedpersonen.

1 min læsning
Evander
Evander har forlænget sin aftale i FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Evander har i flere sæsoner været en stor profil for FC Midtjylland, hvor han for alvor har slået sig navn fast. Juleaftensdag har klubben så meddelt, at man har forlænget aftalen med brasilianeren, der selv er glad for den nye aftale. Det fortæller han til FC Midtjyllands hjemmeside.

– FC Midtjylland er mit hjem, og jeg er meget glad her. Både holdet og jeg spiller godt, og lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang efter vinterpausen og forhåbentligt stå endnu stærkere. Det bliver et spændende forår, hvor vi vil vinde titler, siger Evander og fortsætter:

– Jeg er taknemmelig for alt det, klubben har gjort for mig gennem årene. De har hjulpet mig med at falde på plads i Danmark og lære engelsk, og inde på banen har vi også haft nogle forrygende oplevelser. Vi har vundet titler og spillet europæisk fodbold mod store klubber de sidste to år, og jeg glæder mig til at opnå nye resultater.

Læs også: FCM med julegave: Forlænger med stjernen

23-årige Evander har spillet 131 kampe for FC Midtjylland, hvor det er blevet til 37 mål og 27 assist siden skiftet fra Vasco da Gama.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P