Tidligt nytårsbrag da United slog Burnley efter målrig første halvleg

Manchester United mødte torsdag aften Burnley hjemme på Old Trafford i et opgør, hvor især første halvleg bragede afsted.

Manchester United leverede et målrigt opgør imod Burnley hjemme på Old Trafford.
Ralf Rangnick er efter kampen imod Burnley fortsat ubesejret som Manchester United-manager. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Scott McTominay gav Manchester United en drømmestart, da han scorede til 1-o for hjemmebaneholdet efter kun otte minutter.

Knap en halv time inde i opgøret fordoblede United deres målscore, da Jadon Sancho efter en fin soloaktion sparkede bolden ind på Burnleys Ben Mee, hvor den efterfølgende trillede ind i det lange hjørne.

I det 35. minut udbrød Old Trafford et stor jubelbrøl, da Cristiano Ronaldo fik prikket bolden ind til 3-0, hvor han derefter kunne lave hans signaturjubelscene ud mod United-fansene.

Tre minutter senere fik Burnley reduceret, da den tidligere Tottenham-kant Aaron Lennon scorede til 3-1.

Anden halvleg blev en mere rolig affære, hvor Manchester United sikkert kørte 3-1 sejren hjem.

Kampens spiller: Scott McTominay, Manchester United.

Torsdag aften blev der leveret et sandt brag af et Premier League-opgør, da Manchester United hjemme på Old Trafford mødte Burnley dagen inden nytår. Efter en dårlig præstation af Ralf Rangnicks tropper imod Newcastle var det kun alle tre point, der talte.

Allerede efter seks minutters spil var Manchester United tæt på at bringe sig i front, da Cristiano Ronaldo kom helt alene igennem ned mod Wayne Hennessey i Burnley-målet. Til stor overraskelse for både United og Burnley-spillerne sparkede den ellers normalt træfsikre Ronaldo bolden over mål.

To minutter senere kom forløsningen alligevel for United, da Scott McTominay kom først over en dårlig berøring fra Cristiano Ronaldo og med et solidt spark sendte The Red Devils i front efter kun otte minuter.

Efter knap 30 minutters spil var Manchester United endnu engang på spil, da Jadon Sancho leverede en fin soloaktion, hvor han selv afsluttede angrebet. Selvom englænderen fik sendt et halvsløjt skud afsted, så kunne både Sancho og United-tilhængerne alligevel juble, da Burnleys Ben Mee rettede afslutningen af, så den lige sneg sig ned i det lange hjørne.

36 minutter inden i opgøret kunne stadion bryde ud i et stort jubelbrøl, da portugisiske Cristiano Ronaldo kom på måltavlen. En flot afslutning fra Scott McTominay fra kanten af feltet blev skubbet på stolpen af Hennessey i Burnley-målet, hvor Ronaldo var hurtigst over riposten og med stor selvfølge kunne sparke bolden ind til 3-0.

Den gode stemning på Old Trafford blev der dog lagt en lille dæmper på, da Burnley ud af ingenting pludselig fik reduceret til 3-1, da den engelske Premier League-veteran Aaron Lennon på flot vis kunne sparke bolden ind bag David de Gea i United-målet.

Efter en spektakulær første halvleg startede anden halvleg mere roligt, hvor begge mandskaber havde skruet en anelse ned for tempoet fra første halvleg.

Den første store chance kom efter knap en times spil, da Scott McTominay endnu engang havde fundet afslutningsstøvlerne frem. Et flot langskud fik skotten sendt afsted, men igen var Hennessey i Burnley målet skarp inde på stregen.

Anden halvleg nåede dog aldrig op på første halvlegs højder, hvilket medførte, at der ikke kom flere mål i opgøret. Manchester Uniteds sejr betyder samtidig, at Ralf Rangnick fortsat er ubesejret, som manager for The Red Devils, mens Burnley for sjette kamp i træk må gå fra banen uden alle tre point.