Premier League

Chok i Chelsea: Lukaku utilfreds

Romelu Lukaku skiftede denne sommer til Chelsea fra Inter, men ifølge den belgiske angriber, så er han ikke tilfreds i den engelske klub.

Romelu Lukaku skulle ifølge SkySport være utilfreds med situationen i Chelsea.
Romelu Lukaku scorede i Chelseas seneste kamp imod Brighton & Hove Albion. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Chelsea købte denne sommer den belgiske angriber Romelu Lukaku i Inter for hele 115 millioner euro i et forsøg på at forstærke London-klubbens offensiv. Første halvdel af sæsonen har dog været en blandet fornøjelse for Lukaku, da den har budt på skadesperioder og Covid-19.

Læs også: Chelsea med milliardunderskud trods Champions League-succes

Skadesproblemerne og corona-karantænen er ifølge hovedpersonen selv ikke det eneste, som har været et problem. I et eksklusivt interview med SkySport, som transferjournalisten Fabrizio Romano har delt nogle citater fra på de sociale medier, fortæller Romelu Lukaku, at opholdet i Chelsea ikke har udviklet sig, som han havde håbet.

– Fysisk, så har jeg det helt fint. Men jeg er ikke glad for situation i Chelsea. Tuchel har valgt at spille med et andet system. Jeg vil dog ikke give op. Jeg vil være professionel. Men jeg er ikke tilfreds med situationen, siger Romelu Lukaku ifølge Fabrizio Romano.

Dermed virker det til, at der ikke kun har været skader og corona, som har været skyld i, at den store belgiske angriber ikke har fået sat sit præg i Chelsea.

Læs også: Chelsea-back efter operation: Nu skal vi igang!

Chelseas næste kamp i Premier League er den 2. januar, når de hjemme på Stamford Bridge tager imod Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P