Premier League

Fodboldekspert om Ronaldo: Hans attitude er helt gal!

Ifølge den tidligere Aston Villa-angriber, Gabriel Agbonlahor, fylder Christiano Ronaldo en kende for meget i Manchester United.

Premier League Ronaldo starter igen inde for United, der har smidt Raphael Varane på bænken
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Christiano Ronaldo er umulig at komme udenom, når man skal finde én af de bedste spillere gennem to årtier. Men står det til den tidligere Aston Villa-angriber, Gabriel Agbonlahor, der i dag er fodboldekspert, er portugiseren for dominerende en skikkelse, når han er på banen for ‘de røde djævle’.

Det fortæller han ifølge mediet Football Insider, hvor det særligt er Ronaldos gestik og signaler i løbet af kampene, der må være svære at kapere for medspillerne.

– For mig ser det ud til, at Ronaldo blot tænker på at score sine mål. Hans attitude var helt gal. Hvis jeg var Marcus Rashford, Mason Greenwood eller Jadon Sancho ville jeg være bange for at skyde. Hver gang de skyder på mål, står han med armene i vejret for at fortælle: ‘Hvorfor spiller du ikke bolden til mig?’, lyder det fra Agbonlahor, der tilføjer om Ronaldos betydning for spillertruppen:

Læs også: Tidligere Toronto-spiller til Insigne: Pas på at du ikke bliver glemt!

– Harmonien i omklædningsrummet er ikke god, og Rashford og Greenwoods form har været nedadgående, siden Ronaldo kom. De kan ikke udtrykke dem selv. Det er som om, at de tænker, at de skal spille Ronaldo eller skabe en chance for ham, afslutter den tidligere Aston Villa-spidsangriber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: INDBLIK: Dele Allis fald fra toppen – Hvad gik galt?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P