Serie A

Tidligere Toronto-spiller til Insigne: Pas på at du ikke bliver glemt!

Den 30-årige Napoli-tekniker, Lorenzo Insigne, er angiveligt tilbudt en massiv kontrakt af MLS-klubben Toronto FC. Nu fortæller Sebastian Giovinco, at Insigne skal tænke sig godt om inden han skifter.

Lorenzo Insigne rygtes kraftigt til MLS, hvor Toronto FC er klar til at købe italieneren.
Lorenzo Insigne er angiveligt på vej til MLS, hvor Toronto FC er klar til at gøre ham til ligaens bedst betalte spiller. Foto: sscnapoli.it.

Ifølge den tidligere italienske landsholdspiller, Sebastian Giovinco, der ligeledes har en fortid i MLS-klubben Toronto FC, skal Lorenzo Insigne tænke sig godt om, før han takker ja til at skifte til den canadiske klub.

Det fortæller han til det mediet Corriere dello Sport.

– Her i Canada er de overbevist om, at handlen er i hus. De forventer, at han ankommer til marts, men det lyder mærkeligt for mig. Insigne er anfører for Napoli, og jeg tror ikke, han forlader klubben midt i titelræset, understreger den tidligere italienske landsholdsspiller Giovinco og tilføjer:

Læs også: Driblestærk italiener på vej til MLS: Kan blive den bedst betalte i ligaen!

– Rent professionelt er man nødt til at overveje det faktum, at man kan forsvinde fra radaren. Jeg mistede min plads på landsholdet (efter skiftet dengang til Toronto FC, red.). Hvis man er klar til at droppe de ting, er det en oplevelse, jeg vil anbefale alle, slutter han.

Insigne er tilbudt en ordentlig hyrer, hvis han vælger at skifte Napoli ud med Toronto. Klubben har efter sigende tilbudt en monsterkontrakt på hele 85 millioner kroner plus bonusser for den lille vævre italiener.

Læs også: Spiller gik til angreb på dommeren: Nu går politiet ind i sagen!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P