3F Superligaen

Danske klubber straffes af UEFA – Brøndby og FCK rammes hårdest!

Alle fire danske klubber, der har spillet henholdsvis Europa League og Conference League straffes med bøder efter efteråret gruppespil. Værst går det udover Brøndby.

Brøndby IF bliver straffet af UEFA
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er mange penge i farvandet, når der spilles europæisk fodbold, men der er også store bøde, hvis klubberne ikke lever op til UEFA’s strenge krav.

Det har de danske klubber fået at mærke mandag, hvor UEFA har opgjort de samlede bøder til de deltagende hold. Det skriver Tipsbladet.

Og alle fire danske hold, der har spillet europæisk gruppespil bliver ramt. Især bliver det dyrt for FC København og Brøndby IF.

Brøndby er blevet straffet hårdt i forbindelse med hjemmekampen mod Lyon, hvor Brøndby får en både på 425.000 danske kroner for. Det er blandt andet fyrværkeri og dårlig opførsel på tribunerne, der koster.

UEFA varsler ifølge Tipsbladet også, at stadion kan blive delvist lukket.

Læs også: Brøndby-kaptajn: Vanvittig opbakning fra fansene

FCK skal betale 130.000 kroner for dårlig opførsel i udekampen mod Lincoln i Gibraltar. Her er det igen fyrværkeri, der koster.

Randers og FC Midtjylland har fået mindre bøder fordi, der er kastet ting på banen mod henholdsvis Cluj og Braga. De to bøder lyder på 24.000 kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P