3F Superligaen

Brøndby-kaptajn: Vanvittig opbakning fra fansene

Brøndbys Andreas Maxsø kigger tilbage 2021, hvor han roser Brøndby-fansene for at være med hele vejen igennem.

Andreas Maxsø fra Brøndby IF vandt Superligaen i sæsonen 2020/21
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

2021 har utvivlsomt været et af de mere mindeværdige år i Brøndby, der efter 16 år uden et dansk mesterskab endelig kunne løfte trofæet.

Brøndby-kaptajnen Andreas Maxsø er da heller ikke i tvivl, da han i et interview på Brøndbys hjemmeside bliver spurgt ind til, hvad han vil fremhæve fra 2021.

– Mesterskabet! At kunne hæve trofæet efter sejren over FC Nordsjælland i maj, er det stadig svært at finde de helt rette ord for. Det er et mesterskab med betydning for så mange.

– Og så var det også specielt for klubben og fansene, for de havde ventet længe på det her. Fejringen af mesterskabet og hele dagen på stadion med fansene, truppen, staben og alle de andre kommer jeg aldrig til at glemme, lyder det fra Maxsø.

Andreas Maxsø er generelt imponeret over Brøndby-fansene, der har været med hele vejen.

– Vi havde en vanvittig opbakning fra fansene hele vejen – også da de ikke måtte være på stadion, og det er bare fortsat i den nye sæson, siger Brøndby-anføreren.

Maxsø ser nu frem mod 2022, hvor han sammen med resten af Brøndby-truppen skal forsøge at følge op på efterårets fornemme afslutning i Superligaen.

Brøndby IF spiller første kamp i forårssæsonen sparkes i gang den 20. februar ude mod FC Nordsjælland.

Læs også: Brøndby solgte spillertrøjer: 240.000 kroner til velgørenhed

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P