2 min læsningSterling ked af sin exit i Liverpool – roser Anfield for at give ‘superkræfter’

Det var i Liverpool i 2012, Raheem Sterling scorede sit første Premier League mål. Siden er den hurtige angriber kommet i klub 100 i Premier League. Sterling fortæller nu i et interview med Sky Sports, at han er ked af sin exit i Liverpool, og at Anfield giver 'superkræfter'.

2 min læsning
Raheem Sterling har rundet 100 Premier League mål
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters/ Jason Cairnduff

Raheem Sterling har fornyelig scoret sin Premier League mål nummer 100, og han er den ottende yngste til at opnår den bedrift med sine 27 år.

– At komme ind i klub 100, synes jeg, er en utrolig præstation. Men som 27-årig er der stadig mange ting, du kan opnå, siger Raheem Sterling i et interview med Sky Sports.

Raheem Sterling er en spiller, der med sine udtalelser i pressen og performance på grønsværen, deler vandene i international fodbold. I Manchester City har han haft en indbringende karriere, der igen har dannet grundlag for en flot karriere på det engelske landshold, der nu blander sig helt i toppen international.

Raheem Sterlings Premier League-karriere startede for knap 10 år siden, da han scorede sit første Premier League mål for Liverpool mod Reading (oktober 2012, red.). Dengang kom han til Liverpools akademi fra QPR i London.

Efter et par gode år, hvor talentet for alvor lyste op, endte tiden i Liverpool med kontraktstridigheder, og Raheem Sterling er ked af den måde, hvorpå han sluttede sin tid i Liverpool.

Læs også: De Bruyne: Jeg forstår godt Sterlings frustrationer

– Nogle gange er du nødt til at vide, hvad du vil. Ens karriere er kort, og du ved ikke rigtig, hvad der kommer til at ske. Til tider træffer vi beslutninger, og de er måske ikke de rigtige. Andre gange viser det sig til det bedre. Det eneste, jeg vil sige, er, at den måde, det gik til, er den ting, jeg er mest skuffet over. Men bortset fra det, har det været godt, lyder det fra den engelske angriber.

– Jeg havde gode tider i Liverpool i en ung alder og med en klub, der investerede meget i mig. Den spillede en stor rolle i mine teenageår, og Liverpool har haft en stor betydning i mit liv. Det er en klub, jeg holder tæt til hjertet, og min datter bor stadig i Liverpool.

Anfield
Nogle af de oplevelser Raheem Sterling i særdeleshed husker er kampene på Anfield. Stadionet hvor der synges den legendariske “You’ll Never Walk Alone’, og hvor modstanderne kan få det rigtig svært.

Sterling roser Anfield for at have en helt speciel atmosfære – især som hjemmehold.

– Når venner spørger, hvordan er det på Anfield, siger jeg altid, at hvis du har en kamp mod Manchester United eller Manchester City, føles det næsten som om fansene og byen giver dig en ekstra superkraft. Så du føler, at du kan gøre ting, du ikke troede, du kan gøre. Sådan føltes det. Det er et helt specielt stadion, konstaterer Raheem Sterling i interviewet.

Læs også: Guardiola om Sterling: Er han ikke er glad her, må han træffe sin beslutning

Se hvordan det gik Manchester City i holdet seneste sejr mod Leeds.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P