Hellas Verona leverede det største comeback i Serie A i 10 år!

Hellas Verona var bagud med 3-0 til pause mod Venezia, men leverede et sensationelt comeback i anden halvleg, der sikrede dem sejren.

Hellas Verona leverede et magisk comeback i anden halvleg af kampen imod Venezia. Foto: Hellas Verona

Søndag eftermiddag spillede Hellas Verona imod Venezia på udebane, hvor udebaneholdet leverede det største comeback i Serie A siden 2011.

Venezia spillede en fremragende første halvleg, der sikrede dem en pauseføring på imponerende 3-0. Men Verona var langt fra færdige i opgøret.

En god start fra Verona gav dem en reducering efter kun syv minutter, og efter lidt over en times spil modtog Venezia-spilleren Pietro Ceccaroni et direkte rødt kort.

Herfra tog kampen fart. Få minutter efter det røde kort lavede Hellas Verona to hurtige mål, og i det 85. minut blev et sensationelt comeback fuldendt, da Giovanni Simeone scorede sejrsmålet for udebaneholdet.

Hellas Veronas vilde comeback er samtidig første gang i ti år i den italienske Serie A, at et hold fra den bedste række vinder en kamp efter at have været bagud med 3-0. Det seneste hold til at levere et sådan resultat var AC Milan i 2011.