Mæhle og Atalanta tager tre point i italiensk topkamp

Mæhle og resten af Atalanta gæstede lørdag aften Napoli, hvor de lykkedes med at snuppe alle tre point.

Atalanta er nu for alvor en del af topstriden, hvor de sammen med Napoli, Inter og A.C. Milan har isoleret sig i toppen af Serie A. Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Napoli kunne med en sejr spille sig tilbage på førstepladsen i Serie A, som A.C. Milan tidligere lørdag overtog. Det krævede dog en sejr over Seria A’s fjerdeplads Atalanta hjemme, hvilket ikke lykkedes for den syditalienske storbyklub.

Allerede efter syv minutter bragte Atalanta sig i front, da Ruslan Malinovksy leverede et pragtmål, hvor han flugtede bolden ind på stolpen i venstre hjørne, hvorefter den fandt vej til netmaskerne. 0-1 til Atalanta.

Efter 40 minutter fik Napoli reduceret, og de to mandskaber kunne derfor gå til pause ved stillingen 1-1.

To minutter efter anden halvleg var fløjtet i gang, kunne Napoli så bringe sig i front med 2-1 på et mål af Dries Mertens.

Den føring holdt i små tyve minutter, og så skruede Atalanta ellers bissen på. Efter 66 minutter fik de udlignet til 2-2, og allerede fem minutter senere kom de så foran 2-3.

Boldbesiddelsen var fordelt ligeligt mellem de to tophold, og kampen var rig på chancer for begge mandskaber. Det blev dog ikke til flere mål, og kampen endte dermed 2-3 til Atalanta.

Den danske landsholds-darling Joakim Mæhle spillede hele kampen.

Resultatet betyder, at Napoli nu befinder sig på tredjepladsen i Serie A, hvor de har to point op til A.C. Milan på førstepladsen. Atalanta skaber et hul ned til resten af rækken, og har samtidig kun to point op til Napoli.