1 min læsningEfter dårlig Everton-periode: Fodbolddirektør stopper

Fodbolddirektør i Everton, Marcel Brands, stopper med øjeblikkelig virkning i klubben efter en dårlig periode.

1 min læsning
Everton tabte deres seneste kamp i Premier League med 4-1 til ærkerivalerne Liverpool. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Everton har længe haft en dårlig periode i den engelske Premier League, hvor de ikke har vundet en kamp siden den 25. september, da Merseyside-klubben vandt med 2-0 hjemme på Goodison Park.

Det har betydet, at Rafael Benitez’ trænersæde har været brandvarmt det seneste stykke tid, hvor flere medier har ment, at spanierens tid i klubben er forbi. Derfor kommer det som en overraskelse, at det er en anden fodboldansvarlig, der har fået sparket i klubben. Everton har nemlig med øjeblikkelig virkning valgt at afskedige deres hollandske fodbolddirektør, Marcel Brands. Det skriver engelske Mirror.

Læs også: Tottenham-profil om Conte hype: Det er overdrevet

Hollænderen ankom til Goodison tilbage i 2018, og underskrev derudover en ny treårig kontrakt i foråret 2021. Det endte dog kun med at blive til syv måneder for Brands, inden den nye kontrakt blev ophævet.

Marcel Brands nåede i sin tid som fodbolddirektør i Everton at bruge hele 300 millioner pund på nye spillere til klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer