1 min læsningTottenham-profil om Conte hype: Det er overdrevet

Antonio Conte er blevet udråbt som en hård nyser, hvor Tottenham-spillerne bliver presset i træning og er underlagt strenge krav fra italieneren. Men det er overdrevet, siger en af holdets erfarne spillere.

1 min læsning
Eric Dier synes, at folk skal tage det lidt med ro. Conte er hård - men også sjov. Foto: Ritzau Scanpix/ Reuters/ Paul Childs

Tottenham-spilleren Eric Dier giver ikke meget på al den hype, der har været om klubbens nye manager Antonio Conte og hans strenge krav og hårde træning.

– Det er overdrevet, siger Eric Dier i et interview med Sky Sports.

Antonio Conte indførte kort efter sin tiltræden flere krav til spillerne, hvor blandt andet ketchup og smør er blevet sløjfet fra menuen i spillernes kantine.

Derudover har har Spurs-spilleren Emerson Royal været citeret flere steder for at sige, at spillerne i træningen ‘lærte hvad det vil sige at lide’, fordi Conte’s træning skulle være ekstraordinær hård.

Men det giver holdets rutinede forsvarsspiller, Eric Dier, ikke meget for.

– Der har været hårde træningspas, hvilket er en god ting. Drengene har virkelig nydt den tid, vi har haft, og de hårde træninger vi har haft, siger han til Sky Sports.

– Mange af os var her under Pochettino, så vi var forberedt på en eller anden måde. Men der har været en overreaktion. Manageren har en utrolig passion og intensitet over for fodbold, men udenfor banen er han meget personlig. Der er et ret afslappet miljø, der laves meget sjov og ham og hans personale nyder en joke. Så det hele er ikke alvorligt, men når det er tid til at arbejde, er det tid til at arbejde, forklarer Dier i interviewet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tottenham Hotspur spillere søndag mod Norwich på hjemmebanen i London, og de hvidblusede Spurs-spillere jagter endnu en sejr for at komme helt tilbage i toppen af Premier League.

Lige nu er Tottenham placeret på en sjetteplads.

Timeline

Notifications

Notifikationer