3F Superligaen

Brøndby-midt: Vi er i en fin rutine nu

Anis Slimane indrømmer gerne, at Brøndby havde en hård start på sæsonen, men at tingene nu er vendt og ser bedre ud for de forsvarende danske mestre.

Slimane
Anis Slimane ser frem mod kampen mod Randers FC. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby fik en haltende start på superligasæsonen, hvor man startede de første seks kampe uden sejr. Nu ser tingene anderledes positive ud på Vestegnen, hvor man er ubesejrede i ligaregi siden midten af september.

Nu erkender Anis Slimani, at man haltede i starten og at det var en hård periode for klubben, der denne sommer tog sit første danmarksmesterskab siden 2004/05-sæsonen.

– Vi er alle sammen kommet ind i en fin rutine nu. Det kunne godt føles lidt anderledes i starten og lidt hårdt, men vi har fået lidt erfaring af det, og det er egentlig bare superfedt at have så mange kampe at spille, siger den tunesiske landsholdsspiller til Brøndbys hjemmeside, hvor han også ser frem til holdets næste kamp mod Randers FC søndag eftermiddag.

– Vi prøver altid at tage tempoet fra Europa League-kampene med over i Superliga-kampene, for der tror vi, at vi kan gøre rigtig ondt på modstanderne – også på Randers FC i morgen. Først skal vi prøve at spille rundt om dem, men er det nødvendigt, skal vi også ind og tage duellerne. Vi skal ikke bakke, fordi de kommer med nogle store drenge. Vi skal fremad banen, og jeg er sikker på, at fansene som altid hjælper os med at gå efter de tre point.

Læs også: Brøndby-spiller erkender: Det er udelukket

Kampen mellem Brøndby IF og Randers FC starter søndag eftermiddag klokken 16 og kan følges på Canal 9 og discovery+. Herefter venter der i december to kvartfinalekampe i DBU Pokalen mod FC Midtjylland.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P