5 min læsningStephen Odey om fremtid: Har ikke hørt fra Brøndby og AGF

Brøndby og AGF er blevet rygtet interesseret i Randers-lejespilleren Stephen Odey efter den 23-årige nigerianers gode præstationer i efterårssæsonen. Hovedpersonen selv har dog ikke hørt om interesse fra de to klubber og vil ikke forhaste en beslutning om sin fremtid, fortæller han til campo.dk.

5 min læsning
Angriberen Stephen Odey har gjort det forrygende dette efterår, hvor det er blevet til 11 mål i 15 kampe for Randers FC. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Mandag fik Stephen Odey efter træningen i Randers overrakt prisen for oktober måneds bedste spiller i Superligaen, og præstationerne for kronjyderne i efterårssæsonen har gjort lejespilleren til et varmt navn blandt store danske klubber. I torsdags skrev Ekstra Bladet, at Odeys belgiske klub Genk har fået flere henvendelser fra superligaklubber – heriblandt Brøndby og AGF. Stephen Odey har ikke hørt om interesse fra de to klubber, fortæller han til campo.dk.

– Nej, jeg har ikke selv hørt noget, siger Stephen Odey og forholder sig til dagene efter rygterne begyndte:

– Da jeg kom til træning, spurgte nogle af spillerne, om jeg skulle væk. Men jeg svarede dem, at jeg ikke læser aviser eller andet – jeg forstår ikke engang, hvad de skriver. Så uanset, hvad der bliver skrevet, fokuserer jeg bare på, at jeg spiller i Randers.

Jeg behøver ikke at forhaste ting. Vi har stadig mere tid til at bestemme os for, hvad jeg vil gøre

Stephen Odey om kontraktforhandlinger
Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Randers FC har en købsklausul i lejekontrakten med Stephen Odey, som ifølge B.T. kan sende nigerianeren fra Genk til Randers for godt fem millioner kroner. Den nuværende lejekontrakt udløber til sommer næste år, og ifølge sportsdirektør i Randers, Søren Pedersen, er klubben i gang med at forhandle om en permanent kontrakt. Det kan umiddelbart ligne en vej til hurtig enighed uden for mange bump på vejen.

Men Stephen Odey har endnu ikke skrevet under på en kontrakt med Randers, og selvom han er glad i klubben, har han ikke travlt med at fastlægge sin fremtid:

– Hvad end der sker, foregår det mellem dem (Randers, red.) og min agent. Jeg fokuserer på spillet på banen, og så klarer min agent det andet. Jeg behøver ikke at forhaste ting. Vi har stadig mere tid til at bestemme os for, hvad jeg vil gøre, siger Odey til campo.dk.

Randers-cheftræner, Thomas Thomasberg, er forståeligt nok glad for sin succesfulde leje-angriber og håber, Stephen Odey skriver under på en permanent aftale med klubben, selvom der skulle være interesse fra andre sider.

– Det er ingen hemmelighed, at med det spil, han har vist, vil vi gerne have ham tilknyttet. Jeg synes, det er en rigtig dygtig spiller, som jeg tror på, at vi kan rykke endnu mere, og som kan gøre det godt i den tid, han nu skal være hos os. Søren (Pedersen, red.) har heldigvis indikeret, at det går fint (med forhandlingerne, red.), og jeg hørte også Odey efter kampen mod AaB sige, at Randers’ fans ikke skulle være så bekymret, så det tager jeg som et udtryk for den gensidige respekt, der er, og at man forhåbentlig også kan komme i mål med det her. Der er selvfølgelig også noget økonomi, der skal stemme, men jeg håber da bestemt, det bliver permanent, siger Thomasberg til campo.dk, inden han forholder sig til rygterne om interesse fra Brøndby og AGF:

– Det ville være mærkeligt, hvis de ikke også har set det, vi har – at det er en dygtig spiller. Det er naturligt, at der er andre, der har kig på ham, sådan som vi også har, hvis der løber dygtige spillere rundt i andre klubber, der enten har udløb, er lejet og i nogle tilfælde er på kontrakt.

I Premier League er der stor eksponering, og det er den bedste liga i verden, så det ville være en drøm, der gik i opfyldelse

Stephen Odey om sine fremtidsdrømme
Odey
Stephen Odey blev mandag kåret som månedens spiller i oktober. Foto: Tobias Thomasen/campo.dk

Læs også: Odey kåret til månedens spiller: Det hårde arbejde betaler sig

Drømmen om de store ligaer

Stephen Odey har allerede prøvet at spille Champions League for Genk, hvor han fik scoret mod selveste Liverpool, og efter præstationerne i efteråret kan man sætte spørgsmålstegn ved, om angriberen simpelthen er for dygtig til den bedste danske række.

Odey drømmer da også om at komme til en af de store ligaer, hvor favoritklubberne er FC Barcelona og Chelsea. Især Premier League ligger højt på ønskelisten over fremtidige fodbolddestinationer.

– Det er alle spilleres drøm at spille i Premier League, LaLiga eller Serie A, og det er også en af mine drømme at spille i en af de større ligaer og vise mit talent frem. I Premier League er der stor eksponering, og det er den bedste liga i verden, så det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. Men før jeg kommer dertil, er jeg bare nødt til at arbejde hårdt for at blive klar til den næste udfordring. Det er det, jeg fokuserer på.

Og så håber jeg på, at vi får den aftale i hus, så det er os, der kan sælge ham videre på et tidspunkt

Cheftræner Thomas Thomasberg om Odeys fremtid

Thomas Thomasberg ser det som naturligt, at klubber i større ligaer kan blive interesseret i spillere, der gør det rigtigt godt i Superligaen. Han håber dog, at Stephen Odey vælger at skrive kontrakt med Randers, inden eventuelle drømme om topligaer bliver udlevet.

– Vi er en del af en stor fødekæde, så er der nogen, der gør det ekstremt godt, så er det umiddelbart et spørgsmål om tid, hvor længe de er i Danmark. Jeg håber bare, han scorer en pokkers masse mål og gør det godt for os. Og så håber jeg på, at vi får den aftale i hus, så det er os, der kan sælge ham videre på et tidspunkt.

Nu og her venter der Stephen Odey og Randers en landsholdspause i Superligaen, inden kronjyderne i jagten på endegyldigt at ende i top seks tager imod nedrykningstruede Vejle den 21. november.

Læs også: Thomasberg om Odey: Sjældent jeg har haft sådan en angriber

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer