1 min læsningOdey kåret til månedens spiller: Det hårde arbejde betaler sig

Randers FC’s Stephen Odey er blevet kåret til månedens spiller i 3F Superligaen. Den nigerianske angriber mener parathed og hårdt arbejde har været udslagsgivende for den store succes.

1 min læsning
Odey
Stephen Odey fik overrakt prisen som månedens spiller i Superligaen efter mandagens træning. Foto: Tobias Thomasen/ campo.dk

Han har sat kulør på Superligaen med sine flotte præstationer i Randers-trøjen og tilmed krydret dem med fem mål i sine otte kampe for kronjyderne. 23-årige Stephen Odey blev mandag kåret som månedens spiller i Superligaen for oktober, og hovedpersonen selv er glad for prisen, fortæller han til campo.dk:

⁃ Det ville ikke være muligt uden mine medspillere, træneren og dem, der stemte på mig. Og jeg er virkelig glad og sætter pris på titlen, siger Stephen Odey til campo.dk, som i dag mandag fik overrakt prisen efter træning.

Forklaringen på succesen skal blandt findes i det hårde arbejde på træningsbanen, forklarer Randers-angriberen.

⁃ Hvis du tager til et nyt sted, gælder det om at blive ved med at arbejde hårdt. Allerede inden du ankommer. Fordi du er nødt til at være klar og gøre det, du er god til, når du kommer. Det hårde arbejde betaler sig uanset, hvor du tager hen. Jeg tror, det er en af grundene til, at tingene går så godt, siger Stephen Odey og fortsætter:

⁃ Men også fordi, vi er de spillere, vi er her i Randers. Og på grund af trænerteamet, som opmuntrer os til at være en del af holdet og giver os selvtillid.

I alt har Stephen Odey scoret hele 11 mål i 15 kampe for Randers fordelt på flere turneringer, hvoraf de fem som førnævnt er scoret i Superligaen.

Læs også: UDLANDSPROFFERNE uge 44: Målscorer i begge ender, dobbelt matchvinder og mesterskabskurs i Sverige

Næste mulighed for at tilføje scoringer på målkontoen er, når Randers får besøg af Vejle efter landsholdspausen den 21. november.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer