2 min læsningThomasberg om Odey: Sjældent jeg har haft sådan en angriber

I Randers FC har de hentet en fantastisk afslutter i Stephen Odey. Cheftræner Thomasberg kalder ham en af de bedste afsluttere, han har haft.

2 min læsning
Stephen Odey for Randers FC i Superligaen
Stephen Odey har nettet tre gange i kun fire spillede superligakampe. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Stephen Odey scorede i den seneste kamp i Superligaen hjemme mod Brøndby, hvor Randers FC spillede 1-1.

Efter kun 10 minutters spil fandt Odey nettet og viste sit angriber-instinkt ved at afslutte mellem benene på Brøndbys forsvarsspiller og ind i nettet bag målmand Mads Hermansen.

Og det er slet ikke tilfældigt, forsikrer cheftræner Thomas Thomasberg, der nyder godt af den 23-årige nigerianers præcision.

Nice to know: Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play!

– Jamen han er dygtig. Det er sjældent, jeg har haft en angriber, der rammer målet så meget. Og det er vigtigt. For så scorer du også mål, siger Thomasberg til campo.dk.

– Han skal ikke bruge fire-fem chancer. Så skal målmanden i hvert fald tage den, for han rammer ikke ved siden af. Og så har han vist, at selvom han kommer fra en lidt højere hylde, så vil han gerne være en del af det her. Og det betyder meget for mig som træner. Så det har været en klar forstærkning af vores trup, siger cheftræneren.

Ydmyg målscorer og person
Stephen Odey er udlejet fra belgiske Genk og har allerede scoret tre mål i fire superligakampe. Han er dog ikke meget for at se på sine egne præstationer. Det handler om holdet, siger han.

– Min form er god, og med de spillere vi er, og med den træner og stab vi har, så er det nemmere at falde til. Det betyder ikke meget, hvor jeg spiller. Jeg vil bare spille og gøre mit bedste og hjælpe holdet, siger Odey selv.

I weekenden får Stephen Odey chancen for at tanke flere mål til topscorerlisten, når Randers FC skal til Fyn og spille mod OB. Det er søndag eftermiddag.

Her er den kommende runde i Superligaen:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer