Sevilla topper LaLiga efter målfest

Delaney og Sevilla har lagt sig i spidsen af LaLiga efter decideret målbonanza.

Sevilla-træner Julen Lopetegui kan kun vende tomlen opad, når Sevilla indtager ligaens dukseplads. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol

Topholdet Sevilla tog søndag klokken 14.00 imod bundholdet Levante. Begge mandskabers defensiv virkede til at have glemt kampen og var ikke vågnet op efter deres siesta. Det medførte et offensivt festfyrværkeri, der først blev bragt til ende ved kampens slutfløjt.

Sevilla kom planmæssigt fra start og med en Delaney-assist efter 24 minutter stod det 2-0. Målene blev spyttet ud på samlebånd, og efter 45 minutters spil stod der 3-1 på stadionuret.

Så kunne man måske tænke at trænerne kunne korrigere deres gennemhullede defensiver i pausen, men efter pausen stod det endnu værre til.

I første halvleg tog det 38 minutter at score fire mål. I anden halvleg skulle der så kun gå 19 minutter før mandskaberne havde scoret to hver. Efter en times spil og en udskiftning af Delaney faldt der ro på tropperne, der nok mente at otte mål var nok.

Sevilla spiller sig med 5-3 sejren op på LaLiga’s førsteplads. De kan dog miste den, hvis Real Madrid sejrer i eftermiddagens El Clasicó. Levante ligger fortsat under nedrykningsstregen.