1 min læsningBarca-kaptajn før El Clásico: Skal vise vi vil kæmpe med om alle trofæer

Sergio Busquets ser frem til dagens El Clásico-opgør mod Real Madrid, hvor catalanerne skal ud og forbedre flere aspekter.

1 min læsning
Busquets
Sergio Busquets vil søndag bevise, at FC Barcelona kan kæmpe med om alle trofæer i denne sæson. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag spilles et af de helt store opgør i europæisk topfodbold, når FC Barcelona hjemme på Camp Nou tager imod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Her skal særligt hjemmeholdet jagte en sejr, hvis man ikke vil se konkurrenterne stikke af i toppen af LaLiga. Det fortæller Barca-anfører Sergio Busquets.

– En sejr vil give holdet et stort boost selvtillid og vil bringe os tættere på toppen af tabellen. Vi har ikke fået den start, vi håbede på, men vi er ikke så langt fra topholdene. Ligaen er en lang kamp og ikke en sprint, siger Sergio Busquets til Movistar og pointerer, at der skal forbedringer til fra Barca-mandskabet.

– Vi skal fokusere på os selv, og som hold har vi været for svingende i præstationerne. I vores sidste kamp mod Kiev var vi ikke overbevisende nok, og vores udtryk skal være meget bedre. Der er flere aspekter, vi skal forbedre, og vi skal vise, vi er et hold, der vil kæmpe med om alle trofæer.

Læs også: Ancelotti inden El Clásico: Du kan ikke gå ind til en kamp og tro, at du møder en kat, når det er en løve

Det store opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid starter klokken 16:15 og kan følges på TV 2 SPORT X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer