1 min læsningUng OB-spiller om mulig ny kontrakt: Jeg koncentrerer mig om at spille fodbold

Den blot 17-årige Jakob Breum har allerede spillet syv kampe for 'de stribede' i denne sæson, og det hurtige gennembrud glæder han sig over. Nu venter der øjensynligt en ny kontrakt til talentet, der er i dialog med klubben om en forlængelse.

1 min læsning
OB's cheftræner har for alvor givet Jakob Breum chancen i denne sæson. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB’s nyeste skud på talentstammen hedder Jakob Breum. Han har allerede vist sig frem for klubben med mål og gode præstationer under vingerne af den svenske træner, Andreas Alm, der virkelig har givet ham chancen. Nu skulle der efter sigende være dialog om en mulig forlængelse af kontrakten.

– Der er en god dialog mellem min agent og klubben, men jeg lader min agent stå for den del af det. Jeg koncentrerer mig primært om at spille fodbold og hele tiden fokusere på det. Det er mit spil på banen, der skal føre mig frem, og så tager min agent sig af resten, fortæller Jakob Breum til bold.dk.

Læs også: Jacob Barrett står overfor Dortmund: Vi skal frustrere dem

Da OB i starten af måneden baskede Vejle med 6-0, fik den unge OB’er scoret sit første mål for klubben, og det var sågar ned mod fantribunen:

– Det var en drøm, der gik i opfyldelse at score på stadion. Det er noget, jeg har drømt om i lang tid, og det var en fantastisk aften. Det var fedt at score det første mål på hjemmebanen, og så var det en drøm, at det var ned mod Richard Møller Nielsen-tribunen (tribunen for de mest inkarnerede fans, red.), afslutter Breum.

Jakob Breum har ligeledes vist sig frem på det danske U19-landshold, hvor det er blevet til hele fem scoringer i fem kampe.

Næste opgave for OB bliver formstærke Silkeborg på udebane. Den kamp blæses i gang søndag klokken 14:00.

Læs også: Hausner før østjysk duel: Vi skal fortsætte vores gode defensive spil

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer