3F Superligaen

Hausner før østjysk duel: Vi skal fortsætte vores gode defensive spil

AGF vandt senest over AaB efter hård fight og med en stærk defensiv organisation. De dyder håber Sebastian Hausner, at klubben lever op til, når de søndag gæster formstærke Randers FC.

Sebastian Hausner ser frem mod kampen i Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF møder søndag Randers i en kamp, som unge Sebastian Hausner ser frem til. Forsvarsspilleren håber, at ‘de hvide’ kan fortsætte deres gode defensive organisation fra det seneste opgør mod AaB.

– Der er altid ting, vi kan gøre bedre, men vi gjorde meget godt i mandags. Indsatsen og vores iver for at arbejde for hinanden og for holdet var på plads. Og det er nogen af de dyder, vi skal finde frem igen på søndag. For Randers FC er godt kørende i øjeblikket, og det er altid nogle tætte og intense kampe mod dem, fortæller Sebastian Hausner til AGF’s hjemmeside og fortsætter:

– Det tror jeg også, det bliver søndag på deres bane. Men kan vi tage gejsten og viljen med fra i mandags, vores gode defensive spil, hvor vi ikke giver mange chancer væk, og så ellers gå ud og investere lige så meget i kampen, så tror jeg også der ligger noget godt og venter på søndag, afslutter han.

Læs også: Dagens overblik: Vejle vandt endelig, Salah taler ud og Haaland skadet igen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P