4 min læsningJacob Barrett står overfor Dortmund: Vi skal frustrere dem

Det er top mod bund, når Jacob Barrett Laursen og Arminia Bielefeld lørdag tager imod Erling Haaland og Dortmund i Bundesligaen. Den venstrebenede dansker ser dog muligheder for at få det, der vil være holdets første sejr i sæsonen, men det kommer til at kræve både held og evnen til at frustrere de gæstende favoritter.

4 min læsning
Jacob Barrett scorede sit første Bundesligamål i sidste weekend mod Augsburg. Foto: DSC Arminia Bielefeld

Med godt og vel 100 kilometer imellem de to klubber er Borussia Dortmund den Bundesligakonkurrent, som er nærmeste nabo til Jacob Barrett Laursen og Arminia Bielefeld.

I tabellen er der dog markant længere mellem de to klubber, for mens Dortmund kun har Bayern München over sig, så har Arminia Bielefeld omvendt kun Greuther Fürth under sig. Lørdag står de to mandskaber overfor hinanden for første gang i denne sæson, og det bliver med gæsterne som storfavoritter.

– For os er det vigtigt at huske på, at vi har alt at vinde i den her kamp, og det er det, der skal drive os. Vi har også brug for en smule held, for der er jo ingen chance for, at vi kan holde Dortmund helt fra chancer i 90 minutter – Det kommer ikke til at ske, siger Jacob Barret Laursen til campo.dk.

Den 26-årige dansker, der i sidste weekend flugtede et enkelt point hjem til Bielefeld i udekampen mod Augsburg, har dog en klar idé om, hvad der skal til, hvis det er Bielefeld, der efter kampen lørdag skal stå med de tre point.

– Jeg tror det kommer til at handle om, at vi skal frustrere dem. Vi skal tage os ekstra god tid ved dødbolde, og så skal vi stå virkelig godt i vores kæder. Dortmund har topspillere hele vejen rundt, men de kan også godt blive frustrerede, hvis de ikke er foran med et par stykker, når vi når lidt ind i kampen, forklarer Barrett og fortsætter:

– Hvis vi kan lykkes med at frustrere dem, så bliver der lige pludselig meget mere plads at spille i for os, og så kommer omstillingerne, og så kan alt ske. Der er ingen, der har vundet på forhånd, selvom de kommer som kæmpe favoritter, for det kan vi sagtens blive enige om, at de er, lyder det fra nordjyske Barrett.

Godt nok ligger Dortmund i skrivende stund bare ét point fra Bayern München på Bundesligaens førsteplads, men de gulblusede fra Ruhr har tidlige på sæsonen tabt to udekampe i Bundesligaen til henholdsvis Freiburg og Mönchengladbach, og så kommer de direkte fra en forsmædeligt 4-0-nederlag til Ajax i midtugens Champions League.

– Vi skal lukrere på, at de lige er kommet fra den Ajax-kamp, hvor de fik en røvfuld og måske kom lidt ned på jorden. Så skal vi også huske, at det er vores hjemmebane, og til den her kamp må vi for første gang lukke næsten 25.000 tilskuere ind, så vi får også en ekstra opbakning fra tribunerne, som kommer til at give os godt, lyder det fra den tidligere OB’er.

Haaland, Haaland og Haaland – men ikke lørdag
Når man kigger ned over Dortmunds holdkort, falder blikket naturligt på holdets nummer 9 – norske Erling Haaland, men heldigt for Bielefeld og Barret, så slipper de for den norske angriber lørdag, da han er meldt ude af opgøret med en hofteskade. Det glæder formentlig den danske venstreback, at han ikke skal stå overfor nordmanden, som han godt ved, hvordan han skal beskrive.

– Han er én stor maskine!

– Han er sindssygt stærk på bolden, voldsomt stærk på kroppen både med ryggen mod mål og retvendt, og så er han sindssygt hurtig. Han er en stor mundfuld, og det ved alle, der har spillet overfor ham. Han har en vild målnæse, og så sparker han oveni købet også fuldstændig fantastisk, så han er en komplet spiller i min bog, lyder det fra den danske venstreback.

Forud for Dortmunds kamp mod Ajax blev Ajax-træner Erik ten Hag ligeledes bedt om at forholde sig til den store nordmand, men han lod sig ikke rive med og ville hellere tale om Dortmund som hold. Sådan vil Jacob Barrett Laursen også  hellere anskue tingene.

– Jeg vil give Ajax-træneren ret, for hvis Haaland skal være god, så kræver det også, at han nogle spillere rundt om sig, der er gode til at finde ham. Sidste år havde han et fantastisk samspil med Jadon Sancho, som bare skulle spille bolden i dybden til ham, for det er jo noget af det, han kan med sin hurtighed, og så sparker han den jo bare iskoldt ind nærmest hver gang, forklarer Bielefelds dansker.

– Han har stadig spillere i topklasse omkring sig, og når man har det, og man samtidig er så dygtig, som han er, så skal man bare give ham en lillefinger, og så tager han hele hånden, lyder det afslutningsvis fra Jacob Barrett Laursen.

Både Jacob Barrett og Erling Haaland spillede hele kampen, sidst de to hold mødtes i februar, og selvom Dortmund vandt kampen 3-0 hjemme på Signal Iduna Park, så kan Jacob Barrett og Bielefeld finde trøst i, at Haaland ikke kom på måltavlen den dag.

Kampen mellem Arminia Bielefeld og Borussia Dortmund spilles lørdag klokken 15:30 og kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer