Top mod bund: Chelsea forbliver etter efter ren promenadekørsel mod Norwich

Premier Leagues etter, Chelsea, tog imod rækkens nummer chok, nemlig de gule kanariefugle fra Norwich. Det blev en kamp, som 'The Blues' i den grad dominerede og vandt med 7-0.

Der var ingen slinger i valsen her til eftermiddag, da Chelsea slog Norwich. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea kunne med en sejr over bundproppen fra Norwich konsolidere deres førsteplads i Premier League, og sejren fik de hevet hjem på overbevisende maner. Det blev til hele 7-0.

Allerede efter otte minutter kunne hjemmeholdet bringe sig i front på Stamford Bridge. Efter nogle fine kombinationer fandt Jorginho sin klubkammerat, Mason Mount, på kanten af feltet. Han kvitterede med at krølle bolden hen i det fjerneste hjørne, uden chance for Tim Krul i kassen.

10 minutter efter blev de så 2-0 til ‘The Blues’, da Callum Hudson-Odoi scorede sikkert på en hård flad afslutning i det lange hjørne.

Efter 41 minutters spil blev det 3-0, da Reece James på elegant vis chippede bolden i kassen.

Hjemmeholdet fortsatte med at trykke på, men Norwich holdte dem fra fadet halvlegen ud – og bevarede et kunstigt åndedræt.

I anden halvlegs begyndelse kunne Norwich så endelig notere sig for et reellt skudforsøg, men Chelsea-keeperen Mendy fik lukket chancen fint ned.

Kort derefter, i det 56. spilminut, opsnappede Reece James bolden og startede et kontraangreb, der blev afsluttet på fornemmeste vis af Ben Chilwell. Venstrebacken har nu nettet tre Premier League-kampe i træk med dagens 4-0 scoring for ‘The Blues’.

Efter 62 minutter ville Norwichs Maximillian James Aarons gerne hjælpe til, da han begik et selvmål. 5-0 til førerholdet fra London. Det gad kanariefuglenes Benjamin Gibson ikke se på, så han jævnede Reece James med jorden og fik fortjent sit andet gule kort i kampen.

Chelsea-maskinen kværnede ufortrødent videre. Det gav pote efter 82 minutter, da de tilkæmpede sig et straffespark. Mason Mount skulle sparke, men det var ikke et straffespark til historiebogen, da Krul nemt kunne redde den. Målmanden havde dog forladt stregen ulovligt, så Mount fik chancen én gang til. Denne gang fik sparket noget mere kraft og det var nok til at gøre det til 6-0.

Og ballet blev for alvor lukket, da Mount scorede hattrick i overtiden til 7-0.