1 min læsningSchmeichel: United skal ikke bare hente ‘store managernavne’ til klubben

Står det til Peter Schmeichel, er det ikke gunstigt for Manchester United, at hente store managernavne ind. De har tværtimod brug for typer, der har samme berøring med klubben, som den nuværende norske træner, Ole Gunnar Solskjær har.

1 min læsning
Peter Schmeichel sammen med konen Laura von Lindholm til DR's store sportsshow sidste lørdag. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ifølge Peter Schmeichel, er det ikke nødvendigt for Manchester United, at hente ‘store managers’ til klubben. Han mener, at den nuværende norske træner, Ole Gunnar Solskjær, har nogle særegne kvaliteter, du ikke ‘bare’ kan købe dig til.

– Du kan sige, at ‘Antonio Conte er genial’, men han bliver sjældent i en klub i mere end to år, fortæller den tidligere United-målmand til The Times.

– Vi (Manchester United, red.) er ikke en sådan fodboldklub. Vi har forsøgt med lignende managers, som ikke fungerede. Louis van Gaal vandt ikke Premier League og (José, red.) Mourinho gjorde heller ikke. Du kan nævne Conte eller andre navne, det gør ingen forskel, understreger Schmeichel og uddyber:

– Klubben har forsøgt at bringe de såkaldte ‘big names’ trænere ind, men de har ikke den samme evne til at have omsorg for klubbens DNA, mens de mangler fokus på ungdomsudviklingen. Det er Ole (Gunnar Solskjær, red.) garant for, afslutter United-ikonet.

Læs også: Fra en tidligere United-keeper til en nuværende: David de Gea er årtiets bedste i klubben

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer