Premier League

Thomas Frank i kølvandet på Steve Bruce-kritik: Der er noget større og vigtigere end fodbolden

Ifølge Brentford-bossen, Thomas Frank, er det alt for nemt at kritisere trænerne i dag. Selvom han anerkender præmissen, slår han fast med syv tommer søm, at hvis han bliver udsat for noget lignende det, der udspillede sig med Steve Bruce i Newcastle, så siger han fra.

Thomas Frank har oplevet meget succes med Brentford, som i denne sæson er rykket op i den bedste engelske række med bravour. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank er glad for at være i Brentford, hvor han end ikke har oplevet nogen reel kritik af ham. Han fastslår dog, at tonen i den kritik, der eksempelvis ramte Steve Bruce i Newcastle, er forkastelig og noget, som får en til at overveje, om der ikke er noget vigtigere end fodbolden, hvis den skulle ramme ham.

Det fortæller den altid smilende manager til Sky Sports i et interview.

– Det er så nemt disse dage, at kritisere en manager. I moderne tider er det åbenbart en del af jobbet, at blive kritiseret, når tingene ikke går den rigtige vej, understreger Thomas Frank til Sky Sports.

Læs også: Rafael Benitez: Portugisisk profil træner med igen

– Det er derfor man sommetider tænker ‘er det virkelig det værd?’. Jeg elsker at arbejde med mennesker, jeg elsker at arbejde med fodbold. Jeg har igennem min karriere været priviligeret i forhold til at arbejde med gode folk. Men der kan være højt at flyve og dybt at falde. Det er en hård branche. Så nogle gange tænker jeg en ekstra over, om der ikke er noget større og vigtigere end fodbolden, fortæller Thomas Frank åbenhjertet og fortsætter:

– Det handler om, at være opmærksom på de vigtigste ting i livet. Fodbold er vigtigt, det betyder så meget for mange mennesker. Men der er så mange andre ting i livet, der er mere essentielle, forklarer han og sender en kærlig tanke til familien.

Thomas Franks drenge møder søndag Leicester hjemme på Brentford Community Stadium i London.

Læs også: Schmeichel: United skal ikke bare hente ‘store managernavne’ til klubben

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P