Premier League

Rafael Benitez: Portugisisk profil træner med igen

André Gomes er én af de profiler, som Rafa Benitez snart kan disponere over igen, mens to andre nøglespillere fortsat forventes ude.

Rafa Benetizs tropper møder i dag Watford på hjemmebane. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton-manager, Rafa Benitez, har længe undværet både André Gomes og Fabian Delph, men nu er der godt nyt på den front. Til gengæld må klubben vente på, at Calvert-Levin skal opereres, mens Doucouré ligeledes kæmper med en skade.

Sådan lyder det fra Liverpool Echo.

– Vi er glade for de mange spillere, der er på vej tilbage, men som jeg har sagt før, så har mange af vores spillere været ramt af længerevarende skader – og derfor er de mere udsatte, fortæller den karismatiske Everton-træner og uddyber:

– Vi ønsker at være helt sikker på, at spillerne får den rette behandling og tid til genoptræning (…). André (Gomes, red.) er tæt på at være tilbage, men vi ved det aldrig helt, fordi det kan nå at ændre sig i løbet af ét træningspas. Men inden for et par uger, vil han igen være klar til kamp, afslutter den spanske manager, der har en fortid som Liverpool-manager.

Derudover er Jean-Philippe Gbamin og Cenk Tosun tilbage i træning, men de er langt fra kampform.

Everton møder Watford i dag hjemme på Goodison Park i den blå del af Liverpool. Du kan få overblikket over resten af weekendens nøglekampe i vores TV Guide.

Læs også: Richarlison tilbage for Everton

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P