3F Superligaen

FCK’er inden første derby: Bliver noget helt specielt!

Ísak Bergmann Jóhannesson ser frem til sit første derby som F.C. København-spiller.

Ísak Bergmann Jóhannesson
Ísak Bergmann Jóhannesson kan spille sit første derby i morgen søndag, når F.C. København skal en tur på Brøndby Stadion. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag fløjtes derbyet mellem Brøndby IF og F.C. København i gang, når Brøndby Stadion danner ramme om kampen. Det bliver et derby, som er Ísak Bergmann Jóhannessons første som FCK-spiller. Noget, han ser frem til.

– Jeg tror, det bliver noget helt specielt! Mange har fortalt mig, at det er helt crazy, så det bliver sjovt at opleve, og jeg glæder mig virkelig til i morgen, fortæller Jóhannesson til FCK’s hjemmeside, der tidligere har oplevet store kampe i svensk fodbold.

– De største kampe i Norrköping var kampene mod Malmö FF og når Stockholm-klubberne kom på besøg, men der var ikke den samme rivalisering, som vi har med Brøndby, siger Ísak Bergmann Jóhannesson, der har spillet fem kampe for FCK i Superligaen, hvor det er blevet til et mål og en assist.

Læs også: Brøndby-amerikaner ser frem til sit første derby

Kampen mellem Brøndby IF og F.C. København starter søndag klokken 14 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Læs også: Efter superligagennembrud som 29-årig: Fodbold har altid betydet meget, men nu er der noget, som er endnu vigtigere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P