1 min læsningBrøndby-amerikaner ser frem til sit første derby

Det københavnske derby mellem Brøndby og FCK er historisk set Superligaens største kamp, og i morgen står de to mandskaber atter over for hinanden i deres opgør nummer 96. Det er tilmed Christian Cappis' første derby, hvilket han glæder sig meget til.

1 min læsning
Christian Cappis er efterhånden ved at spille sig på Brøndby-holdet. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Christian Cappis spiller i morgen sit første københavnske derby, når Brøndby tørner sammen med F.C. København. Det er en kamp, som amerikaneren glæder sig enormt til.

– Vi glæder os allesammen rigtig meget til Derby. Det er en kæmpe kamp i dansk fodbold, og det bliver fantastisk at have alle vores fans i ryggen på et fyldt Brøndby Stadion, så det bliver rigtig stort (…). Nu har vi haft mange tilskuere på lægterne mod AaB og Vejle senest, så jeg glæder mig til at spille et Derby foran vores fantastiske fans, siger Cappis til Brøndbys hjemmeside, hvor han uddyber, hvor vigtig kampen er:

– At spille imod FC København er selvfølgelig den største kamp, man herhjemme som fodboldspiller kan være en del af, så det er selvfølgelig en kamp, man ser frem imod (…). Jeg har selvfølgelig snakket med drengene om, hvordan kampene mod dem plejer at forløbe, og hvad det er for en atmosfære at træde ind i på hjemmebane, så det ser jeg meget frem til. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre en god figur og tage de tre point, afslutter den tidligere Hobro-profil.

Læs også: Hausner før østjysk duel: Vi skal fortsætte vores gode defensive spil 

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer