2 min læsningAnfører efter første Vejle-sejr: Skulle lige have genopfrisket sejrssangen

Det var en glad Jacob Schoop, som campo.dk fangede efter sejren over FC Nordsjælland fredag aften.

2 min læsning
Schoop
Vejle-anfører Jacob Schoop var glad og lettet, da campo.dk mødte ham efter kampen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub fik fredag aften sin første superligasejr i denne sæson, da FC Nordsjælland blev sendt hjem til Farum med 2-0. Efter kampen var det derfor en glad Jacob Schoop, som campo.dk fangede nede i mixed zone.

– Det giver en god tro på tingene, at det er en solid sejr. Det er en fortjent sejr. Vi er tættere på 3-0 end de er på en reducering. Vi gør det svært for dem, siger Vejle-anføreren til campo.dk og fortsætter:

– Det var dejligt at prøve at spille til nul. Vi giver ikke ret meget væk. Så vidt jeg husker, har de én chance i første halvleg. Jeg følte, de havde svært ved at lirke os op. De havde meget spil, men ikke der, hvor de er farlige. Det var også en del af vores gameplan.

Vejle Boldklub har aldrig fået en dårligere start i Superligaen og derfor var det ekstra forløsende, da dommeren fløjtede kampen af, og det blev en kendsgerning, at hjemmeholdet kunne tage alle tre point. Det beretter Jacob Schoop.

– Det var selvfølgelig dejligt, da sejren kom i hus. Det er længe siden, vi har prøvet det. Vi skulle også lige have genopfrisket sejrsangen derinde. Det kan ikke beskrives, hvor forløsende det er. Det har været hårdt mentalt at blive ved med at gå ud på banen og skulle levere, når man har præsteret, som vi har. Det har ikke været godt nok. Det kan vi hurtigt blive enige om.

Er der tro på, at man kan holde sig i Superligaen?
– Ja, det er der. Ellers kunne vi lige så godt lade være med at spille. Der er sket større mirakler i historien end at vi skulle overleve. Der er stadig mange point at spille om. Nu skal vi først og fremmest nyde den her sejr og så håbe, at det kan være et springbræt til en stime. Det handler om at nyde de små sejre og det her var en kæmpestor en, slutter den glade Vejle-anfører.

Læs også: 13. gang var lykkens gang: Vejle vinder første kamp i Superligaen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer