2 min læsningUhre om Rangers: Vi kan lave noget godt

Mikael Uhre tror på, at Brøndby kan få point med hjem fra Glasgow og mødet med Rangers i aftenens Europa League-opgør.

2 min læsning
Uhre tror på muligheden for point mod Rangers i aften. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Glasgow Rangers byder op til dans i aften på Ibrox Stadium. Og Mikael Uhre mener, han og resten af Brøndbys hold godt kan spille med om point mod det skotske storhold.

– Jeg synes egentlig, vi kan få point mod alle hold i gruppen, hvis vi rammer dagen. Nogle mener, at Rangers er det hold i gruppen, vi skal have point mod, så det vidner også om en god gruppe, vi er havnet i. Men hvis vi spiller op til vores bedste, så er jeg sikker på, vi også kan lave noget godt herovre, siger Mikael Uhre til klubbens hjemmeside.

Læs også: Brøndbys trup til skæbneopgør i Skotland er bekræftet

Brøndbys nummer ni mener, de blå-gule skal overraske med fart og kontrol over bolden, når de træder ind på græstæppet i det skotske.

– Det er en kæmpe klub, vi skal op imod. Men det er ikke altid, at det er det, det kommer an på, når man kommer ud på banen, og spillet går i gang. Vi skal selvfølgelig ind og ramme dem på nogle af de ting, vi er gode til. Så vi skal spille på vores fart og noget hurtigt spil inde i midten med masser af tempo. Vi skal også være gode til at holde fast i bolden, når vi får den, for smider man den på det her niveau, så kan der gå længe, før man får den igen, siger Mikael Uhre.

Læs også: Brøndby-spiller efter comeback: Jeg var ganske rolig

Kampen mellem Glasgow Rangers og Brøndby IF spilles i aften klokken 21 og kan ses på TV2 Sport X.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer