1 min læsningBrøndby-spiller efter comeback: Jeg var ganske rolig

Paraguyanske Blas Riveors gjorde søndag comeback for Brøndby IF i Superligaen, og med en assist til det udlignende mål i kampen, som Brøndby endte med at vinde, satte den unge venstreback sit klare aftryk på kampen.

1 min læsning
Det var en uselvisk aktion fra Blas Riveros, der endte med en udlignende scoring fra Mikael Uhre. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Man kan godt forstå, hvis Brøndby var ærgerlige over at miste Blas Riveros til en korsbåndsskade i november sidste år, hvis det var hans reelle niveau, han vidste i søndagens 3-2-sejr over Vejle.

Den 23-årige paraguayaner blev skadet i sin superligadebut for Vestegnsklubben, men søndag gjorde han efter lidt over 11 måneder comeback i samme turnering, og han skulle blot bruge to minutter på at levere en flot assist til Mikael Uhres udlignende scoring i kampen mod Vejle.

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være på banen igen, og jeg er utrolig glad for den kærlighed og omsorg, jeg har fået fra fansene. Ved målet til Uhre var det en spids vinkel, så jeg prøvede egentlig bare at spille den ind i en blind vinkel, men heldigvis kom Uhre og satte den ind, lyder det fra Riveros, der ikke var nervøs forud for sin indskiftning.

– Det var jo en kamp, hvor vi var bagud, da jeg kom ind, og jeg var egentlig ganske rolig, for jeg tænkte vi nok skulle komme igen. Men det var et skønt øjeblik for mig at være væk så længe, og så komme ind på den måde, lyder det fra den venstrebenede sydamerikaner.

Blas Riveros blev skiftet ind ved stillingen 1-2 efter 80 minutter, og to minutter senere havde paraguayaneren altså leveret en assist til udligningen, som Christian Cappis fire minutter senere byggede videre på, da han gjorde det til slutresultatet 3-2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer